Kalbant apie prabangias ir privačias keliones, privatūs reaktyviniai lėktuvai tapo komforto, patogumo ir asmeninio aptarnavimo sinonimu. Vienas iš šios asmeninės patirties aspektų – galimybė privačiuose lėktuvuose sudaryti 100 % individualų meniu. Šiame straipsnyje AEROAFFAIRES tyrinėja privačių lėktuvų maitinimo pasaulį ir tai, kaip keleiviai gali mėgautis gardžiais, jų pageidavimus atitinkančiais kulinariniais kūriniais.
Individualizuotų meniu privačiuose lėktuvuose svarba.
Kelionės privačiu lėktuvu suteikia daugiau išskirtinumo nei komercinės kelionės. Vienas iš svarbiausių šios patirties aspektų – galimybė keleiviams visiškai pritaikyti skrydžio meniu pagal savo skonį, specifines dietas, religiją ir daugelį kitų kriterijų. Komercinės oro linijų bendrovės siūlo standartizuotus meniu, o privačių lėktuvų keleiviai gali laisvai sudaryti individualų meniu, pritaikytą kiekvieno keleivio skoniui ir reikalavimams. Tai leidžia keleiviams mėgautis aukščiausio lygio kulinarine patirtimi net ir dideliame aukštyje.
Individualių meniu privalumai privačiuose lėktuvuose.
- Lankstumas : Vienas iš pagrindinių asmeninių meniu privačiuose lėktuvuose privalumų – keleiviams suteikiamas lankstumas. Nesvarbu, ar turite specifinių mitybos apribojimų, ar turite ypatingų kulinarinių pageidavimų, ar tiesiog norite mėgautis mėgstamais patiekalais, privačių lėktuvų virėjai pasirengę prisitaikyti prie visų jūsų pageidavimų. Pavyzdžiui, vienas iš lojalių AEROAFFAIRES klientų laikosi Keto dietos. Kai jis keliavo privačiu lėktuvu, pateikėme jam 100 % Keto patiekalų.
- Kokybė : individualiems poreikiams pritaikytas valgiaraštis privačiu lėktuvu dažnai ruošiamas naudojant aukštos kokybės ingredientus. Virėjai glaudžiai bendradarbiauja su vietos tiekėjais ir žinomais gamintojais, kad užtikrintų laive patiekiamų patiekalų šviežumą ir kokybę.
- Kūrybiškumas : asmeniniai privačių lėktuvų meniu leidžia virėjams atskleisti savo kulinarinį kūrybiškumą taip pat, kaip ir gaminant gurmaniškame restorane. Jie gali kurti patiekalus, kurie yra tokie pat unikalūs ir naujoviški kaip ir tradiciniuose restoranuose. Toks kūrybiškas požiūris suteikia keleiviams išskirtinę, specialiai jiems pritaikytą valgymo patirtį.
- Individualus aptarnavimas : keliaujant privačiu lėktuvu aptarnavimas visada yra svarbiausias. Mūsų privačiuose lėktuvuose dirbantys virėjai yra apmokyti kiekvienam keleiviui pasiūlyti asmeninį ir dėmesingą aptarnavimą. Jie tenkina jūsų poreikius ir garantuoja nepamirštamą kulinarinę patirtį.
Kaip veikia asmeniniai privačių reaktyvinių lėktuvų meniu?
Atsižvelgdami į kiekvieno keleivio pageidavimus ir konkrečius pageidavimus, virėjai sudaro asmeninius privačių reaktyvinių lėktuvų valgiaraščius, dar vadinamus „maitinimu”. Prieš skrydį keleiviai dažnai kviečiami :
- žodžiu nurodyti savo kulinarinius pageidavimus
- užpildyti išsamų klausimyną apie savo pageidaujamą maistą, alergijas, mitybos apribojimus ir mėgstamiausius patiekalus.
Remdamiesi šia informacija, virėjai glaudžiai bendradarbiauja su savo komandomis, kad sukurtų kiekvieno keleivio lūkesčius atitinkančius meniu.
Virtuvės šefai taip pat gali atsižvelgti į regioninius pageidavimus, metų laikus ir vietinius ingredientus, kad pasiūlytų unikalią kulinarinę patirtį.
Į meniu gali būti įtraukti įvairūs :
- pagrindiniai patiekalai
- užkandžiai
- desertai,
- pagrindiniai patiekalai
- garnyrai.
Keleiviai taip pat gali rinktis vyną, šampaną ir gėrimus prie patiekalų.
Su kuo bendradarbiauja AEROAFFAIRES, kad užtikrintų kokybišką maitinimą privačiuose lėktuvuose?
AEROAFFAIRES bendradarbiauja su oro transporto bendrovėmis, teikiančiomis tokio pobūdžio paslaugas. Antra, oro uostuose, į kuriuos reguliariai skraidome, AEROAFFAIRES komanda bendradarbiauja su maitinimo įmonėmis, kurios specializuojasi aviacinio maitinimo srityje. Jei skrydis vyksta išLe Buržė oro uosto , kreipiamės į specializuotą maitinimo paslaugų teikėją. Jie gerai išmano dangaus apribojimus ir mūsų klientų reikalavimus.
Ar į skrydžio kainą įskaičiuotas specialiai pritaikytas arba gurmaniškas meniu privačiuose lėktuvuose?
Maitinimas lėktuve priklauso nuo užsakyto orlaivio asortimento. Paprastai kiekvieno skrydžio metu keleiviai gali gauti nedidelių užkandžių (traškučių, žemės riešutų, grūdų batonėlių ir pan.).
Skrendant didesniais orlaiviais („Challenger”, „Falcon”, „Gulfstream” ir kt.), įgula, atsižvelgdama į skrydžio laiką, pasiūlys kontinentinį maistą arba pusryčius.
Be to, galima užsisakyti individualų maistą. Ši galimybė teikiama pagal pageidavimą, todėl fiksuotų kainų nėra. Tai priklauso nuo kiekvieno prašymo ir paskirties vietos.
Kaip apmokomi privačių lėktuvų virėjai?
Virėjus paprastai rengia patyrę restoranų srities profesionalai. Jie dažnai yra dirbę „Michelin” žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose ir turi patirties kuriant aukščiausios klasės patiekalus. Kai kurie virėjai taip pat gali būti baigę specialius mokymus, kad galėtų prisitaikyti prie skrydžio metu teikiamų maitinimo paslaugų apribojimų.
Ar galiu paprašyti konkrečių patiekalų, kurių nėra meniu?
Žinoma, privačiuose lėktuvuose dirbantys virėjai yra pasirengę patenkinti konkrečius keleivių pageidavimus. Jei pageidaujate patiekalo, kurio nėra valgiaraštyje, nurodykite tai užsakydami skrydį. Virėjas galės pritaikyti jūsų meniu. Pavyzdžiui, jei esate nėščia ir jums reikia specialaus maisto, praneškite mūsų komandai apie specialius užkandžius ir patiekalus.
Kai kalbama apie privataus lėktuvo maitinimą, viskas įmanoma. Dažnai sulaukiame specialių pageidavimų, pavyzdžiui, šampano butelio iš konkrečių namų. Praneškite mums apie tai iš anksto (48-72 valandas), kad galėtume reaguoti į jūsų pageidavimus.
Kaip patiekiame maistą privačiuose lėktuvuose?
Privačiuose lėktuvuose maistas gali būti patiekiamas įvairiais būdais, priklausomai nuo oro linijų bendrovės ir paslaugos tipo. Kai kuriuose privačiuose lėktuvuose siūlomas pilnas stalo aptarnavimas, kai patiekalai patiekiami ant kokybiškų indų su sidabriniais stalo įrankiais. Kitais lėktuvais keleiviai gali užsisakyti patiekalus ant padėklo arba švediško stalo, taip suteikdami keleiviams daugiau lankstumo.
Jūsų asmeninis meniu skrydžio metu su AEROAFFAIRES :
Asmeniniai meniu privačiuose lėktuvuose suteiks jūsų kelionei prabangos ir išskirtinumo. AEROAFFAIRES sukuria aplinką, kurioje harmoningai dera kulinariniai malonumai, komfortas ir patogumas. Skanūs patiekalai, pritaikyti kiekvienam keleiviui: gastronomija, vietiniai patiekalai ar asmeniniai pageidavimai. Mėgaukitės individualiai pritaikyta kulinarine patirtimi dideliame aukštyje. Ieškote specialaus meniu skrydžio privačiu lėktuvu metu? Mūsų skrydžio ekspertai visą parą dirba su jumis telefonu + 33 (0) 1 44 09 91 82 arba el. paštu charter@aeroaffaires.com .